Redigera ditt projekt - Kunskapsbas / Kom igång - Help Desk

Redigera ditt projekt

• David Berg

• Ester Andersson

Kursbyggaren består av fyra flikar: "Intro", "Activites", "Resources" och "Settings". Gå in i kursbyggaren genom att klicka på "Edit Course" genom fliken "Overview".

“Intro” fliken

På fliken för introduktion kan du ange ett externt projektnamn (synligt för deltagare) samt en beskrivning av kursen. För att ändra det interna arbetsnamnet för projektet, klicka helt enkelt på titeln på fliken "Översikt".

“Activities” fliken

Byt namn på redan skapade moduler genom att klicka på de tre punkterna → "Byt namn". Lägg till en aktivitet genom att klicka på plustecknet och lägg till vilket innehåll du än väljer.

“Resources” fliken

På fliken "Resources" kan du lägga till innehåll som du vill använda som referensmaterial eller material som du tror kan vara intressant för deltagarna. Du kan ställa in en automatisering för när resursen ska vara tillgänglig för deltagaren och även markera resursen så att den kan filtreras bort i sökningar.

“Settings” fliken

Här ställer du in eller ändrar kursens bild. Kom ihåg, en bra kursbild bör få deltagarnas uppmärksamhet och hjälpa dem att förstå kursens essens.

Förhandsgranska din kurs genom att klicka på "Preview" i det övre högra hörnet.