Att göra aktiviteter eller delar av aktiviteter frivilliga - Kunskapsbas / Administration / Funktioner - Help Desk

Att göra aktiviteter eller delar av aktiviteter frivilliga

Författarlista
  • Ester Andersson

För att göra en aktivitet frivillig, gå in i kursbyggaren och klicka på "Optional" i det övre högra hörnet.

Om du vill göra specifika komponenter i en aktivitet frivilliga, gå till aktivitetens Settings.

Under "Completion criteria", välj "Required components" och specificera vilka komponenter som är obligatoriska.