Varför kan jag inte ladda upp ett schema? - Kunskapsbas / Felsökning - Help Desk

Varför kan jag inte ladda upp ett schema?

Författarlista
  • Ester Andersson

Om du försöker ladda upp en lista och får ett rött felmeddelande som säger "Hoppsan! Kontrollera fälten nedan och försök igen”, det finns ett fel i din Excel-fil. Om du tittar i punktlistan nedan kan du se var i dokumentet felet ligger. I exemplet har jag lagt till ett ogiltigt värde i cellen F3. Ändra helt enkelt värdet och försök ladda upp listan igen. Om du inte kan upptäcka felet i din lista, kontakta support@learnifier.com.