Gå till huvudinnehåll

Vad är en "removed user"? - Kunskapsbas / Felsökning - Help Desk

Vad är en "removed user"?

Författarlista
  • Ester Andersson

Om det står "removed user" i participant-listan har användaren tagits bort på ett av följande sätt:

  • Usern har blivit "removed"

    • Via API

    • Via Back Office

  • Usern har blivit anonymiserad

 

Scroll Element