Anonymisering - Kunskapsbas / Administration / Funktioner - Help Desk

Anonymisering

Författarlista
  • Ester Andersson

Om du vill anonymisera användare av GDPR-skäl men ändå behålla data rekommenderar vi att du använder vår anonymiseringsfunktion, som automatiskt anonymiserar inaktiva användare. Om du är intresserad av denna funktion, vänligen skicka följande till support@learnifier.com:

• För vilken klient vill du aktivera anonymiseringen (om du endast har en kan denna punkt bortses ifrån)?

• Efter hur många dagars inaktivitet, ska en deltagare anonymiseras?