Inlämning av uppgift - Kunskapsbas / Administration / Funktioner - Help Desk

Inlämning av uppgift

Författarlista
  • Ester Andersson

Skapa ett "Assignment"

Om du vill att deltagarna ska lämna in ett Assignment kan du be dem göra det direkt i Learnifier genom att använda komponenten Assignment Upload.

1. Gå till kursbyggaren

2. Klicka på plustecknet → Assignment Upload.

3. Lägg till en lämplig titel och beskrivning.

4. Välj om Assignmentet ska utvärderas eller inte. Utvärderingen görs under fliken "Assignments" i projektmenyn.

5. Extra: Om du vill bli notifierad när en deltagare har slutfört Assignmentet rekommenderar vi att du skapar en automatisk kommunikation.

Uppladdade filer till Assignments

1. Gå till fliken "Assignments" i projektmenyn.

2. Scrolla ner och där hittar du allt som dina deltagare har lämnat in.

3. Markera rutan till vänster om deltagarens namn och klicka på "Download".

Hur fungerar "Evaluation"?

1. Gå till fliken Assignments i projektmenyn.

2. Scrolla ner och där hittar du allt som dina deltagare har lämnat in.

3. Markera rutan till vänster om deltagarens namn och klicka på "Evaluate".

4. Ändra status och lägg till en kommentar om du vill.