Lägga till eller ta bort administratörer - Kunskapsbas / Administration / Roller - Help Desk

Lägga till eller ta bort administratörer

Författarlista
  • Ester Andersson

Administratörer är användare som har tillgång till att ställa in projekt, bjuda in/ta bort deltagare, skapa kurser och hantera kommunikation, osv. Administratörer har fullständig tillgång till all projektdata och detaljer inom klientportalen i Learnifier.

Lägga till administratörer

Alternativ 1 (om administratören inte redan är en användare):

1. Gå till "Dashbord" i huvudmenyn.

2. Gå till "Invite an administrator" och klicka på "Invite administrator".

3. Ange användarens information och klicka på "Save user details".

4. Klicka på "Send email".

Alternativ 2 (om administratören redan är en användare):

1. Gå till användarprofilen.

2. Under "Roles", klicka på "Add role".

3. Välj "Administrator" och klicka på "Assign".

Ta bort administratörer:

1. Gå till fliken "Users".

2. Sök efter personen du vill ta bort som administratör och klicka på deras namn.

3. Gå till fliken "Roles" och klicka på "Delete" till höger om "Administrator".

4. Klicka på "OK" när ett nytt fönster dyker upp.