Varför står det "Bounced back" i deltagarlistan för vissa deltagare? - Kunskapsbas / Felsökning - Help Desk

Varför står det "Bounced back" i deltagarlistan för vissa deltagare?

Författarlista
  • Ester Andersson

"Bounced back" betyder att e-postmeddelandet inte levererades till deltagaren, vilket kan bero på flera saker.

Det första du kan göra är att klicka på själva ordet "Bounce back" för att hitta felmeddelandet. Ibland kan felmeddelandet vara svårt att förstå, men i de flesta fall beror det på följande:

• E-postadressen är felstavad.

• E-postadressen finns inte.

• Mottagaren har blockerat e-postadressen från vilken e-post skickas.

Om ingen av ovanstående stämmer överens, vänligen kontakta support@learnifier.com och skicka en skärmbild av felmeddelandet.