Vad betyder "Project Errors" i projektöversikten? - Kunskapsbas / Felsökning - Help Desk

Vad betyder "Project Errors" i projektöversikten?

Författarlista
  • Michele Dorigatti

Den här indikatorn visar antalet deltagare som inte kan få tillgång till kursen på grund av ett error.

Dessa typer av fel är sällsynta.

Om räknaren är högre än noll kommer du att se ett antal deltagare markerade i rött och med en varningsikon. Genom att klicka på ikonen får du en teknisk förklaring till problemet.

Ett vanligt scenario inträffar när man återaktiverar "Removed Users". En borttagen användare kommer fortfarande att visas som en deltagare i listan men kan inte aktiveras, vilket leder till felet. Detta fel bör bara ignoreras, eftersom borttagna användare inte kan få tillgång till kursen men ofta bör hållas kvar i listan som användbara datapunkter.

Om felet inträffar på en användare, skriv till support@learnifier.com så hjälper vi dig gärna!