Vad kan jag göra när en användare inte kan logga in? - Kunskapsbas / Felsökning - Help Desk

Vad kan jag göra när en användare inte kan logga in?

Författarlista
  • Ester Andersson

Om du har användare som inte kan logga in, be dem vänligen att:

Note
  • Se till att de använder rätt URL för att komma åt din lärplattform.

• Se till att de använder rätt e-postadress för att logga in (den de är registrerade med i kursen).

• Återställa sitt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord".

Om inget av ovanstående fungerar, kan du manuellt ändra deras lösenord genom att följa stegen nedan:

1. Gå till fliken "Users" i huvudnavigeringsmenyn.

2. Sök efter användaren och klicka på deras namn.

1. Klicka på "Set Password" och skapa ett nytt lösenord.

1. Ange det nya lösenordet.

1. Skicka det nya lösenordet till användaren och be dem att återställa det så snart som möjligt.