Teamtailor - Kunskapsbas / API, SAML, integrationer och allmänna inställningar - Help Desk

Teamtailor

Författarlista
  • Ester Andersson

Hur man aktiverar Teamtailor-integrationen

1. Gå till "Inställningar" och "API" i administratörsgränssnittet. Klicka på aktivera och kopiera API-nyckeln.

1. Gå till Teamtailor-marknadsplatsen och scrolla ner till Learnifier.

1. Klicka på aktivera och lägg till API-nyckeln.

1. Klart!

Hur man använder Teamtailor-integrationen

1. Gå till en av dina jobb i Team Tailor och klicka på "Triggers".

1. Under "Interview", klicka på ➕ och välj "Enroll to course".

1. Välj sedan den kurs du vill anmäla din anställda kandidat till och klicka sedan på "Add trigger" .

1. För att säkerställa att inbjudan till kursen har skickats, klicka på kandidatens profil efter att ha placerat dem i "Interview". Om allt har fungerat bör det stå "A trigger sent Course using Learnifier" i det övre högra hörnet.