Integritetspolicy och Användarvillkor - Kunskapsbas / Administration / Funktioner - Help Desk

Integritetspolicy och Användarvillkor

Författarlista
  • Ester Andersson

Vill du lägga till "Privacy Policy och/eller Terms of Service" som deltagarna måste godkänna manuellt för att kunna använda din läroplattform?

1. Kontakta support@learnifier.com och ange att du önskar lägga till “Privacy Policy och/eller Terms of Service”. Bifoga länkarna och/eller texten som deltagarna måste klicka/läsa och godkänna manuellt för att kunna fortsätta.