Lägga till och ta bort "project team members" - Kunskapsbas / Administration / Roller - Help Desk

Lägga till och ta bort "project team members"

Författarlista
  • Ester Andersson

"Project team members" kan bjudas in till Learnifier för att se, men inte redigera, projekt eller användardetaljer. Den här typen av roll är användbar när du vill bjuda in en konsult eller lärare till Learnifier-plattformen för att delta, se framsteg eller kommentera någon onlineaktivitet på Learnifier-plattformen.

Lägga till instruktörer

Gå till det projekt där du vill bjuda in en instruktör och klicka på "Add Team Member" under "Project Team".

2. Välj användaren du vill lägga till som instruktör och klicka på "Assign". Om du inte vill skicka en inbjudan till instruktören, avmarkera "Send invitation email".

3. Scrolla ned och klicka på "Send Email".

4. Allt klart!

Ta bort instruktörer

1. För att ta bort en instruktör, gå till det projekt där användaren är instruktör och scrolla ned till rutan "Project Team" och klicka på knappen "Remove".

2. Allt klart!