Hybrid SSO - Kunskapsbas / API, SAML, integrationer och allmänna inställningar - Help Desk

Hybrid SSO

Författarlista
  • Ester Andersson

Learnifier har en Multi-Hybrid SSO-lösning. Det innebär att du kan använda flera olika parallella SSO-lösningar och samtidigt tillåta manuell inloggning. Det är viktigt om du vill använda plattformen både för intern och extern utbildning.

När du använder Hybrid SSO måste användarna först ange sin e-postadress och sedan antingen ange direkt eller komma till en sida för att ange lösenord.