Hur man använder vår Aivaton-integration - Kunskapsbas / Administration / Funktioner - Help Desk

Hur man använder vår Aivaton-integration

Författarlista
  • Ester Andersson

Med integrationen skapas automatiskt ett certifikat i Aivaton för alla dina Learnifier-kurser. Så när en deltagare avslutar en kurs i Learnifier får Aivaton informationen. Så snart ett projekt skapas genererar Aivaton ett certifikat som är anpassat för den kursen och när en deltagare markeras som avslutad skickas certifikatet automatiskt till deltagaren.

Observera: integrationen är ett tillägg som endast kan aktiveras genom att kontakta Learnifiers support. Om du vill läsa mer om integrationen, klicka här

Så här kan du använda integrationen:

1. Logga in på din ”certificate management page” via länken du har fått. Första sidan visar en översikt över de senaste statistikerna.

2. Om du går till fliken "Projects" hittar du information om hur många deltagare som har fått ett certifikat för varje kurs.

3. Om du vill anpassa ett certifikat, klicka på "Edit"-knappen bredvid det under fliken "Project" och ändra det som du önskar.

4. När en deltagare avslutar en kurs kommer de att få ett e-postmeddelande som innehåller en länk till certifikatet, vilket ser ut så här (se nedan). Det är från den här sidan som de kan dela sitt certifikat i sociala medier.