Anpassa med CSS - Kunskapsbas / Administration / Anpassa din lärplattform - Help Desk

Anpassa med CSS

Författarlista
  • Ester Andersson

Vill du göra några förändringar i utseendet och känslan av din läroplattform, förutom att bara ändra logotypen, färgerna och typsnittet? Inga problem – alla företagskunder kan anpassa sin CSS. Om detta är något du vill göra, vänligen kontakta din Customer Success Manager.

Tänk på att CSS-anpassningsprocessen är något du gör själv och du är också ansvarig för att hålla koll på din egen CSS för att se till att allt ser bra ut när vi släpper nya funktioner.

Vänligen kontakta support@learnifier.com om du vill veta mer om CSS-anpassning.

I exemplet nedan har vi lagt till rundade hörn på kursboxarna och ändrat bakgrundsfärgen.