Lägga till ditt första projekt - Kunskapsbas / Kom igång - Help Desk

Lägga till ditt första projekt

Författarlista
  • David Berg

• Ester Andersson

Att lägga till ett nytt projekt är enkelt! Följ bara stegen nedan så är du redo.

1. På startsidan, klicka på "Add project" högst upp på sidan.

new project 1.png

1. Välj din kursmall. Skapa ett projekt från grunden genom att välja "New Course" eller använd någon av mallarna om du vill komma igång snabbt.

1. Namge ditt projekt

2. Ange tidszon.

3. Välj språk.

1. Klicka på "Save".

2. Allt klart! Observera: Det finns naturligtvis andra sätt att skapa projekt, såsom via en kursmall eller genom att kopiera ett annat projekt.