Hvorfor står det "Bounced back" i deltakerlisten for noen deltakere? - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Hvorfor står det "Bounced back" i deltakerlisten for noen deltakere?

Forfatterliste
  • Ester Andersson

"Bounced back" betyr at e-postmeldingen ikke ble levert til deltakeren, noe som kan skyldes flere ting.

Det første du kan gjøre er å klikke på selve ordet "Bounce back" for å finne feilmeldingen. Noen ganger kan feilmeldingen være vanskelig å forstå, men i de fleste tilfeller skyldes det følgende:

• E-postadressen er feilstavet.

• E-postadressen eksisterer ikke.

• Mottakeren har blokkert e-postadressen fra hvor e-post blir sendt.

Hvis ingen av de ovennevnte punktene er relevante, vennligst kontakt support@learnifier.com og send en skjermbilde av feilmeldingen.