Survey - Kunnskapsbase / Biblioteket - Help Desk

Survey

• Ester Andersson

Med vår "Survey-builder" kan du enkelt lage undersøkelser for å gjennomføre evalueringer.

Bygge Surveyn

I Library

1. Klikk på "Add materials" og velg Survey.

2. Skriv inn et internt navn og klikk på "Add & Build Survey".

I kursbyggeren

1. Klikk på plusstegnet og velg "Survey".

2. Gi Surveyn et navn og klikk på "Add & Build Survey".

Redigere Surveyn

1. Skriv inn en “Page title” og en (valgfri) describtion.

2. Skriv inn en “Section title” og en (valgfri) describtion.

3. Skriv spørsmålet ditt i boksen "Question title".

4. Velg spørsmålstypen din: "Single answer" hvis deltakeren bare skal velge ett svar, "Multipe answer" hvis de skal velge flere, "Single row text input" hvis de skal skrive et kort svar, og "Multi row text input" hvis de skal skrive et lengre svar.

• For å legge til et nytt spørsmål, klikk på "+Question" og velg hvilken type spørsmål du vil legge til.

• Det er mulig å legge til medier i spørsmålene dine, som bilder, videoer eller lydfiler.

• For å legge til en ny side, rull opp og klikk på "+Page".

“Survey Settings”

Show answers for review before submitting: Deltakerne vil kunne se hva de har svart.

Allow retaking the survey multiple times:
Deltakerne vil kunne ta undersøkelsen mer enn én gang.

Automatically generated report:
En rapport vil bli generert automatisk.

Make response anonymous in report:
Deltakernes navn vil ikke være synlige i rapporten