Å gjøre aktiviteter eller deler av aktiviteter valgfrie - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Å gjøre aktiviteter eller deler av aktiviteter valgfrie

Forfatterliste
  • Ester Andersson

For å gjøre en aktivitet frivillig, gå inn i kursbyggeren og klikk på "Optional" i det øvre høyre hjørnet.

Hvis du vil gjøre spesifikke komponenter i en aktivitet frivillige, gå til aktivitetens innstillinger.

Under "Completion criteria", velg "Required components" og spesifiser hvilke komponenter som er påkrevd.