Legge til og fjerne "Project team members" - Kunnskapsbase / Administrasjon / Roller - Help Desk

Legge til og fjerne "Project team members"

Forfatterliste
  • Ester Andersson

"Project team members" kan inviteres til Learnifier for å se, men ikke redigere, prosjekter eller brukerdetaljer. Denne typen rolle er nyttig når du vil invitere en konsulent eller lærer til Learnifier-plattformen for å delta, se fremgang eller kommentere noen onlineaktiviteter på Learnifier-plattformen.

Legge til instruktører

1. Gå til prosjektet der du vil invitere en instruktør og klikk på "Add Team Member" under "Project Team".

2. Velg brukeren du vil legge til som instruktør og klikk på "Assign". Hvis du ikke vil sende en invitasjon til instruktøren, fjern merket for "Send invitation email".

3. Scroll ned og klikk på "Send email".

4. Alt klart!

Fjern instruktører

1. For å fjerne en instruktør, gå til prosjektet der brukeren er instruktør og scroll ned til boksen "Project Team" og klikk på knappen "Remove".

2. Alt klart!