Custom fields - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Custom fields

Forfatterliste
  • David Berg

• Ester Andersson

"Custom fields" er ekstra felt som kan legges til i en brukerprofil for å enklere filtrere rapporter, bruke automatiseringer eller begrense synligheten i kurskatalogen. I tillegg kan "Custom Fields" brukes for en integrasjon du har med et annet system, for eksempel et HR-system. Nedenfor er eksempler på ulike typer tilpassede felt:

• Selskap

• Rolle

• Ansettelsesnummer

"Custom Fields" er tilgjengelige fra Professional-prisplanen. Når en bruker logger inn for første gang på en læringsplattform med "Custom Fields", kan det se slik ut (hvis det er et *, betyr det at "Custom field" er obligatorisk å fylle ut). Vær oppmerksom på: Rull ned for å finne instruksjoner om hvordan du legger til "Custom Fields".

Hvordan vet man hvilke innstillinger som skal brukes?

• En grunn til å ha et felt synlig for deltakere kan for eksempel være hvis du ønsker informasjon om hvilket språk deltakeren ønsker kursene sine på.

• En annen grunn til å ha et felt synlig bare for administratorer (ikke deltakere) kan være hvis du ønsker et "Custom field" der du angir om en bruker er sjef eller ikke. Sannsynligvis bør denne informasjonen bare være synlig for administratorer.

• En grunn til å ha et obligatorisk felt som deltakerne må fylle ut, kan for eksempel være hvis de trenger å oppgi sine kostholdsbehov.

Fra administratorens perspektiv kan "Custom Fields" se slik ut:

For å legge til "Custom Fields", vennligst kontakt support@learnifier.com med svar på følgende spørsmål:

1. Skal "Custom field" være synlig for deltakere, eller skal bare administratorer kunne fylle det ut?

2. Skal "Custom field" besvares med et fritt tekstfelt eller ved å velge et alternativ? Hvis det siste, hva er alternativene?

3. Skal "Custom field" vises i rapporter eller ikke?