Automatiseringer - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Automatiseringer

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Automatiseringer reduserer administrativt arbeid ved automatisk å registrere deltakere til kurs. For eksempel kan alle som jobber i et spesifikt team automatisk få tilgang til teamets spesifikke kurs. For å bruke automatiseringer må "Custom fields" være aktivert (kontakt Learnifier-support).

Tilgjengelig fra prisplanen: Enterprise

Merk: Når du bruker automatiseringer, blir ikke deltakerne automatisk invitert via e-post til kurset; de vil bare få tilgang til det. Derfor anbefaler vi alltid å bruke automatiseringer i kombinasjon med automatiserte kommunikasjoner hvis du vil sende automatisk invitasjon til deltakerne.

1. Gå til fanen "Automations".

1. Klikk på "Add automation".

1. Velg "Normal mode" eller "Advanced mode" avhengig av hvordan du vil at automatiseringen din skal fungere. I "Normal mode" kan du bare angi én regel. I "Advanced mode" kan du kombinere flere regler.

2. Bruk symbolene for å opprette en automatisering som passer dine behov. Her er en liste over tilgjengelige symboler å bruke:

"=" betyr likt med.

"!=" betyr ikke likt med.

"<-" betyr mindre enn eller likt med.

"->" betyr større enn eller likt med.

"<" betyr mindre enn.

1. Sett statusen til "Live" hvis du vil aktivere den umiddelbart, eller behold den som et utkast.

2. Bla nedover og velg kurset du vil automatisere registreringer til.

1. Alt klart!