Fullføringskriterier (modul/aktivitet) - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Fullføringskriterier (modul/aktivitet)

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Fullføringskriterier bestemmer når deltakere skal regnes som 'Completed' for en spesifikk aktivitet.

For å finne innstillingen:

1. Klikk på de tre prikkene ved siden av modulen eller aktiviteten i kursbyggeren.

Det er tre alternativer å velge mellom:

• All components - Deltakeren må fullføre hver komponent (materiale) i en aktivitet. For eksempel: laste ned et dokument, se en video, fullføre en quiz, fullføre en undersøkelse, lytte til en lydfil osv...

• Manually Set by Learner - Dette alternativet betyr at en "Manually Set by Learner"-knapp vises for deltakeren i aktiviteten. For at aktiviteten skal markeres som fullført, må deltakeren klikke på denne knappen. Denne innstillingen er bra å bruke i aktiviteter som bare inneholder tekst og/eller bilder, siden systemet ikke kan spore om en deltaker har lest en tekst eller sett et bilde.

• Required components - Velg hvilke komponenter deltakerne må fullføre for å avslutte aktiviteten! Deltakeren vil se hvilke komponenter som er valgfrie eller ikke.