Innlevering av oppgave - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Innlevering av oppgave

Forfatterliste
  • Ester Andersson

• Opprett en "Assignment"

• Opplastede filer til "Assignments"

• Hvordan fungerer "Evalutation"?

Opprett en "Assignment"

Hvis du ønsker at deltakerne skal levere en “Assignment”, kan du be dem gjøre det direkte i Learnifier ved å bruke komponenten “Assignment Upload”.

1. Gå til kursbyggeren

2. Klikk på plussymbolet → Assignment Upload

3. Legg til en passende tittel og beskrivelse.

4. Velg om Assignmentet skal evalueres eller ikke. Evalueringen gjøres under fanen "Assignment" i prosjektmenyen.

5. Ekstra: Hvis du ønsker å bli varslet når en deltaker har fullført Assignmentet, anbefaler vi å opprette en "Automated communication".

Opplastede filer til "Assignments"

1. Gå til fanen "Assignments" i prosjektmenyen.

2. Scroll ned, og der finner du alt det deltakerne har levert inn.

3. Merk av i boksen til venstre for deltakerens navn og klikk på "Download".

Hvordan fungerer "Evalutation"?

1. Gå til fanen Assignments i prosjektmenyen.

2. Scroll ned, og der finner du alt det deltakerne har levert inn.

3. Merk av i boksen til venstre for deltakerens navn og klikk på "Evaluate".

4. Endre statusen og legg til en kommentar hvis du ønsker det.