Brukeren mottar ikke e-post angående tilbakestilling av passord - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Brukeren mottar ikke e-post angående tilbakestilling av passord

Forfatterliste
  • David Berg

I denne hjelpeartikkelen går vi gjennom hva du kan gjøre hvis brukeren ikke mottar tilbakestilling av passord via e-post og de hovedsakelige årsakene bak dette.

1. En grunn til at en bruker ikke mottar tilbakestillingspassord via e-post kan være at de bruker en annen e-post enn den som brukes i Learnifier.

2. En annen årsak kan være at brukeren prøver å logge inn på en annen Learnifier-instans.

3. Det er viktig å forsikre seg om at brukeren er tilgjengelig og lagt til i ditt Learnifier-system. En grunn til at brukeren kanskje ikke mottar tilbakestilling av passord via e-post er at de ikke finnes i ditt Learnifier-system.

Dette kan gjøres ved å klikke på "Users" øverst i menylinjen og deretter søke etter brukeren.

4. Hvis du ser at brukeren er tilgjengelig i ditt Learnifier-system, anbefaler vi at du kontrollerer med deltakeren om de kan finne noen tilbakestilling av passord via e-post i deres søppelpostmappe.

Hvis e-posten fortsatt ikke er der, kan du gå videre til neste steg.

5. Hvis brukeren er tilgjengelig i ditt Learnifier-system og ingenting er i deltakerens søppelpostmappe, vil vår anbefaling være å følge trinnene i denne hjelpeartikkelen for å sikre at deltakeren din kan komme inn i Learnifier-plattformen.

6. Hvis det fremdeles ikke fungerer, vennligst send en e-post til vårt supportteam på support@learnifier.com, og vi vil mer enn gjerne hjelpe deg!