Hva kan jeg gjøre når en bruker ikke kan logge inn? - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Hva kan jeg gjøre når en bruker ikke kan logge inn?

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Hvis du har brukere som ikke kan logge inn, vennligst be dem om å:

• Sjekke at de bruker riktig URL for å få tilgang til læringsplattformen din.

• Sjekke at de bruker riktig e-postadresse for å logge inn (den de er registrert med i kurset).

• Tilbakestille passordet ved å klikke på "Glemt passord".

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kan du manuelt endre passordet deres ved å følge trinnene nedenfor:

1. Gå til fanen "Users" i hovednavigasjonsmenyen.

2. Søk etter brukeren og klikk på navnet deres.

1. Klikk på "Set password" og opprett et nytt passord.

1. Skriv inn det nye passordet.

1. Send det nye passordet til brukeren og be dem om å tilbakestille det så snart som mulig.