Hva er Library? - Kunnskapsbase / Biblioteket - Help Desk

Hva er Library?

• Ester Andersson

• David Berg

Biblioteket effektiviserer arbeidet ditt og sikrer at alle kurs er oppdaterte, og i denne artikkelen vil du lære hvordan du bruker det.

Hvorfor bruke “Library”?

Ved å arbeide i “Library” sikrer du at alle dine opprettede materialer enkelt kan nås og legges til i hvilket som helst av prosjektene dine uten problemer, noe som gjør opplevelsen av å bygge kurs så sømløs som mulig. I tillegg, når du oppdaterer materialet i “Libray”, vil alle kurs som bruker det spesifikke materialet automatisk oppdateres. Hvis du laster opp og oppretter materiale direkte i kurset, er ikke disse materialene tilgjengelige for bruk i fremtidige prosjekter.

Hvor finner jeg “Library”?

“Library” finnes i midten av navigasjonsfeltet:

Mapper

For å holde orden anbefaler vi at du bruker mapper.

1. For å opprette en mappe i “Library”, klikk på "Add folder" øverst til høyre og angi et navn.

2. For å laste opp materiale til en bestemt mappe, gå inn i mappen og klikk på "Add material". Det er også mulig å flytte materiale fra en mappe til en annen i biblioteket. Klikk på "Actions" ved siden av materialet du vil flytte og velg "Move".

Opplasting av materiale til “Library”

1. Klikk på "Material".

2. Klikk på "Add material".

Legge til “Library”-materiale i en kurs

1. Klikk på pluss-tegnet og velg "Quick add – upload or from library".

2. Velg "From library" og "Shared library".

3. Legg til det materialet du ønsker!