Hopp over til hovedinnhold

Hva er en "removed user"? - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Hva er en "removed user"?

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Hvis det står "removed user" i deltakerlisten, har brukeren blitt fjernet på en av følgende måter:


  • Brukeren har blitt "removed"

    • Via API

    • Via Back Office



Scroll Element