Hva betyr "Projet Errors" i prosjektoversikten? - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Hva betyr "Projet Errors" i prosjektoversikten?

Forfatterliste
  • Michele Dorigatti

Denne indikatoren viser antallet deltakere som ikke kan få tilgang til kurset på grunn av et error.

Disse typene feil er sjeldne.

Hvis telleren er høyere enn null, vil du se et antall deltakere markert i rødt og med et varselikon. Ved å klikke på ikonet får du en teknisk forklaring på problemet.

Et vanlig scenario oppstår når man reaktiverer "Removed Users". En fjernet bruker vil fortsatt vises som en deltaker i listen, men kan ikke aktiveres, noe som fører til feilen. Denne feilen bør bare ignoreres, siden fjernede brukere ikke kan få tilgang til kurset, men ofte bør beholdes i listen som nyttige datapunkter.

Hvis feilen oppstår for en bruker, vennligst kontakt support@learnifier.com så hjelper vi deg gjerne!