Hva kan jeg gjøre når en deltaker ikke mottar noen e-poster? - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Hva kan jeg gjøre når en deltaker ikke mottar noen e-poster?

Forfatterliste
  • David Berg

• Ester Andersson

Når du sender e-post fra Learnifier, bør det ikke ta mer enn ett minutt før e-posten når deltakerens innboks. Hvis deltakeren ikke finner e-posten i innboksen sin, følg disse trinnene:

1. Be deltakeren om å sjekke søppelpostmappen sin (se årsakene nedenfor for hvorfor dette kan ha skjedd).

2. Hvis deltakeren ikke finner e-posten i søppelpostmappen sin, kan du sende innloggingslenken via din vanlige e-postklient. På denne måten kan de få tilgang til kurset uten å motta invitasjonen via e-post. For å få tilgang til deltakerens personlige innloggingslenke, følg trinnene nedenfor:

1. Gå til prosjektet du vil invitere deltakeren til og klikk på fanen "Participants".

2. Finn deltakeren i listen og klikk på menyen "Actions" til høyre. Klikk på "Get Link".

3. Kopier og lim inn lenken/URL-en i en e-postmelding i din vanlige e-postklient og send den til deltakeren.

Årsaker til hvorfor e-post kan bli merket som søppelpost:

• Deltakeren har merket e-postmeldinger som ligner på e-postmeldinger fra Learnifier som søppelpost.

• E-postmeldingen inneholder mer enn én lenke, og lenkene fører til forskjellige nettsteder.

• Deltakerens e-postservere er konfigurert til å behandle e-postmeldinger som sendes fra samme avsender på kort tid som søppelpost. Dette kan skje hvis du sender ut e-postmeldinger samtidig til mange deltakere som jobber for samme selskap. For å forhindre dette kan du legge til Learnifiers domene på en allow-liste (liste over tillatte avsendere) i selskapet ditt.

Dessverre kan ikke Learnifier gjøre noe for å kontrollere om e-postmeldinger blir merket som søppelpost eller ikke. Vi anbefaler imidlertid at du legger til følgende domener på allow-listen:

NOREPLY@yourdomain (Standard avsenderadresse for alle e-postmeldinger)

eller hvis du bruker en tilpasset domene

NOREPLY@yourdomain (Standard avsenderadresse for alle e-postmeldinger)

invitation@calendar.learnifier.com (Irsk hosting) – Brukes til kalenderinvitasjoner (og lese tilbake brukersvar). Dette er en teknisk e-postadresse og kan ikke endres.

invitation@calendar.learnifier.se (Svensk hosting) – Brukes til kalenderinvitasjoner (og lese tilbake brukersvar). Dette er en teknisk e-postadresse og kan ikke endres.

• Hvis du ikke bruker et tilpasset domene, trenger du ikke å gjøre noen spesielle e-postinnstillinger. For kunder med tilpasset domene må du legge til en “SPF-rule” for ditt Learnifier-domene.

• Hvis du bruker det tilpassede domenet learning.example.com, legg til følgende SPF i konfigurasjonen til domenet ditt:

• learning.example.com. TXT "v=spf1 include:amazonses.com ~all"

• Sørg for at DNS-mappingen din er riktig. Hvis du bruker BIND som DNS-server og bruker et fullstendig kvalifisert domene som eksempelet ovenfor, sørg for at domenet slutter med en punkt.