Re-enrollment - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Re-enrollment

Forfatterliste
  • Ester Andersson

“Re-enrollment” er en funksjon som lar deg tilbakestille en deltakers fremgang slik at de kan begynne på nytt. Vær vennlig å nøye vurdere dette når du gjeninnmelder en deltaker i et kurs, for alt de har lastet opp vil bli slettet, og statusen deres vil endres til "Not started". Når du bekrefter, vil forsøket deres bli flyttet til forsøkshistorikken deres, som vil vises når du trykker på plusstegnet og deretter "History".

Tilgjengelig fra prisplanen: Professional

”Re-enrollment” i "Participant" -listen:

1. Gå til fanen “Participants” i et prosjekt.

2. Velg deltakeren/deltakerne du ønsker å melde på, og klikk på knappen "Re-enroll”.

“Re-enrollment” fra brukerprofilen:

1. Gå til en brukerprofil, og scroll ned til "Participations".

2. Klikk på "Re-enroll" på kurset du ønsker å “re-enrolla” deltakeren i.