Invitering av deltakere - Kunnskapsbase / Kom i gang - Help Desk

Invitering av deltakere

Forfatterliste
  • David Berg

• Ester Andersson

Det er flere måter å invitere deltakere på, og i denne hjelpeartikkelen vil du lære alle!

Manuell

Skriv inn deltakerens fornavn, etternavn og e-postadresse under "Participants" → "Individual". Velg deltakeren du ønsker å invitere til deltakerlisten og klikk på "Send Email".

Via liste

Last ned malen som finnes under fanen "Upload" og fyll ut deltakernes informasjon (fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer med landskode). Klikk på "Upload participant list" og send en invitasjons-e-post!

Selvregistrering

Deltakere kan også registrere seg selv for en kurs. Alt du trenger å gjøre er å sende dem den spesifikke lenken som du finner under fanen "Course Page" → "Register". Husk, hvem som helst med lenken kan melde seg på kurset. Du kan også tilpasse selvregistreringssiden slik at den ligner kurset. Angi en passende tittel og beskrivelse, samt et bakgrunnsbilde eller farge ved å klikke på "Edit course page".

Katalog

I katalogen kan deltakere enkelt søke etter og melde seg på kurs ved å klikke på "Register now". Du bestemmer om en administrator eller teamleder må godkjenne eller om kurset skal være åpent for alle deltakere i læringsplattformen din. Katalogen er bare synlig for registrerte brukere, noe som betyr at en bruker må ha blitt invitert til en av kursene dine for å få tilgang til kurskatalogen.

Automatisering

Ved å legge til såkalte custom fields*, kan du sette opp en prosess som automatisk melder på alle som har rollen "X" (for eksempel "Leder") til et spesifikt kurs. Gå til fanen "Automations" og klikk "Add automation". Velg "Normal mode" hvis bare én regel må oppfylles for at påmeldingen skal skje, eller "Advanced mode" hvis flere regler må oppfylles. I "Advanced mode" kan du også opprette forskjellige regler "i én", ved å kombinere "AND"- og "OR"-regler. Et eksempel kan være at alle fra en bedrift som enten er basert i Sverige eller Norge, skal meldes på et kurs (se eksempelet nedenfor).