Hybrid SSO - Kunnskapsbase / API, SAML, integrasjoner og generelle innstillinger - Help Desk

Hybrid SSO

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Learnifier har en Multi-Hybrid SSO-løsning. Dette innebærer at du kan bruke flere forskjellige parallell SSO-løsninger og samtidig tillate manuell pålogging. Dette er viktig hvis du ønsker å bruke plattformen både for intern og ekstern opplæring.

Når du bruker Hybrid SSO, må brukerne først oppgi sin e-postadresse og deretter enten skrive inn direkte eller bli ført til en side for å oppgi passord."