Hvordan forbereder du en SAML Identity Provider (IdP) for Learnifier? - Kunnskapsbase / API, SAML, integrasjoner og generelle innstillinger - Help Desk

Hvordan forbereder du en SAML Identity Provider (IdP) for Learnifier?

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Kontakt support@learnifier.com for å informere om at du ønsker å forberede en SAML Identity Provider for Learnifier. Vi vil deretter komme tilbake til deg med noen kundespesifikke lenker som du kan bruke. “Federation metadata url”: Den kundespesifikke metadata-URLen du mottar fra Learnifier.

Service Provider Entity ID (SP Entity ID): Kundespesifikt ID du mottar fra Learnifier.

SP Single sign on URL: Kundespesifikk URL du mottar fra Learnifier.

Signing Algorithm: http://www.w3.org/2001/04/xmldsig-more#rsa-sha256 (SHA-256)

Name-ID: Alle formater støttes, men Persistent anbefales.

Claims mapping

Det er bare ett obligatorisk attributt som kreves, og det er e-postattributtet. Alle andre er valgfrie, men forbedrer den generelle brukeropplevelse

E-post (brukerens e-postadresse) (Obligatorisk)

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2005/05/identity/claims/emailaddress

eller

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2005/05/identity/claims/email

Brukerens fulle navn

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2005/05/identity/claims/displayname

eller

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2005/05/identity/claims/name

Brukerens fornavn

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2005/05/identity/claims/givenname

Brukerens etternavn

http://schemas.xmlsoap.org/ws/2005/05/identity/claims/surname