Hvordan legger jeg til deltakere via API? - Kunnskapsbase / API, SAML, integrasjoner og generelle innstillinger - Help Desk

Hvordan legger jeg til deltakere via API?

Forfatterliste
  • Ester Andersson

For å legge til deltakere via API, trenger du deltakerens e-postadresse, brukernavn eller API-bruker-ID. Akkurat som i administratorgrensesnittet må du legge til deltakeren i en kurs og deretter aktivere dem

POST /orgunits/{orgid}/projects/{projectid}/participants - Add participantPOST /orgunits/{orgid}/projects/{projectid}/participants/${participantId}/activate - Activate participant

Neste steg er å konfigurere "automatisk kommunikasjon" i Learnifier, for eksempel en invitasjons-e-post som kan opprettes når en deltaker registreres. Den komplette API-dokumentasjonen er tilgjengelig her.