Utløpsdato - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Utløpsdato

Forfatterliste
  • Gabriella Eriksson

• Ester Andersson

“Expiration” refererer til hvor lenge (antall dager eller en bestemt dato) deltakerne har tilgang til et kurs. Så lenge en deltaker har tilgang til et kurs, regnes de som en aktiv bruker. Derfor kan det være viktig å bruke denne funksjonen for å ikke overstige det maksimale antallet aktive brukere. I denne artikkelen vil du lære to forskjellige måter å sette/endre/fjerne utløp på.

I prosjektets "Settings"

Dette er hvor du setter et standardverdi (antall dager) for deltakere som blir invitert til et kurs. For eksempel, hvis du velger "30", vil deltakere som blir invitert etter denne innstillingsdatoen ha tilgang til kurset i 30 dager.

I prosjektets fane "Participants"

Dette er hvor du enten setter, justerer eller fjerner utløp for en spesifikk deltaker. Velg deltakerne du ønsker å sette, justere eller fjerne utløp for ved å markere boksen til venstre for navnet deres i deltakerlisten. Deretter klikker du på "Change expiration" og velger enten "Set expiration", "Adjust expiration" eller "Clear expiration". Når du har angitt informasjonen, klikker du på "Endre" for å lagre innstillingene.

Tips: Hvis du vil fjerne deltakerens tilgang umiddelbart, velger du "Set expiration" og går tilbake til gårsdagens dato.