Custom mail SMTP - Kunnskapsbase / Administrasjon / Tilpass læringsplattformen din - Help Desk

Custom mail SMTP

Forfatterliste
  • Michele Dorigatti

• Ester Andersson

• David Berg

Hvis du ønsker å bruke en tilpasset SMTP-e-post, vennligst gi følgende informasjon til support@learnifier.com:

• Avsendernavn for e-post (for eksempel "Learnifier Academy")

• Avsenderadresse for e-post (for eksempel NOREPLY@company.com) (Se avsnittet nedenfor om e-postadresser)

• E-postbrukernavn

• E-postpassord

• Protokoll: SMTPS eller StartTLS

• Port

• Mail-server hostname”

Serveren må være offentlig tilgjengelig på internett, og det oppgitte brukernavnet/passordet bør tilhøre en bruker som kan sende e-post gjennom den serveren.

OBS: Vi ber alle kunder som har en tilpasset e-postserver om å legge til DNS-poster i sin navnetjener, noe du kan finne nærmere informasjon om i denne artikkelen.

Vennligst se avsnittet med tittelen "Use the Microsoft 365 Defender portal to create outbound spam policies" (https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/security/office-365-security/configure-the-outbound-spam-policy?view=o365-worldwide#use-the-microsoft-365-defender-portal-to-create-outbound-spam-policies) for å finne instruksjoner om hvordan du konfigurerer en utgående skräppostfilterpolicy. Hvis du sender mange e-postmeldinger, kan det være hensiktsmessig å sette opp en slik policy for akademibrukeren og angi grenser som er rimelige for deg, både for "ekstern meldingsgrense per time" og "daglig meldingsgrense".

DKIM

DKIM-innstillinger må settes opp for e-postservere som ikke signerer e-postene selv. De av dere som bruker Office365 trenger ikke å legge til DKIM-poster. For å sette opp DKIM, følg disse instruksjonene.