Å opprette en HAR-fil for feilsøking - Kunnskapsbase / Feilsøking - Help Desk

Å opprette en HAR-fil for feilsøking

Forfatterliste
  • David Berg

I noen tilfeller kan Learnifier supportteam trenge ytterligere informasjon for å feilsøke visse problemer grundigere. I slike tilfeller kan vi be deg om å generere en HAR-fil fra nettleseren din. Nedenfor har vi beskrevet trinnene for å generere en slik fil.

Vær oppmerksom på at en HAR-fil inneholder forskjellige data, inkludert informasjon om informasjonskapslene dine og sidene du har besøkt under opptaket. Den som har tilgang til HAR-filen, kan inspisere de innsendte dataene, noe som potensielt kan inkludere personlig eller sensitiv informasjon. Det er avgjørende å sikre HAR-filene dine på riktig måte.

Google Chrome

1. Åpne Chrome DevTools:

- Høyreklikk på hvilket som helst element på siden og velg "Inspect" fra hurtigmenyen, eller trykk Ctrl + Skift + I (Windows/Linux) eller Cmd + Option + I (Mac) for å åpne Chrome Developer Tools.

2. Gå til “Network”-fanen:

- I Chrome DevTools, naviger til fanen "Network".

3. Start opptaket:

- Sørg for at boksen "Preserve log" er merket av.
- Klikk på "Record”-knappen (en rød sirkel) for å begynne å spille inn nettverksaktiviteten.

4. Gjenskap problemet:

- Naviger til nettsiden der du opplever problemet og gjenskap det.

5. Lagre HAR-filen:

- Når du har gjenskapt problemet, høyreklikk hvor som helst i listen over nettverksforespørsler.
- Velg "Save all as HAR with content" for å lagre filen.

Firefox

1. Åpne Firefox Developer Tools:

- Høyreklikk på hvilket som helst element på siden og velg "Inspect Element" fra hurtigmenyen, eller trykk Ctrl + Skift + I (Windows/Linux) eller Cmd + Option + I (Mac) for å åpne Firefox Developer Tools.

2. Gå til “Network”-fanen:

- I Firefox Developer Tools, bytt til fanen "Network".

3. Start opptaket:

- Sørg for at boksen "Persist Logs" er merket av.
- Klikk på laste inn på nytt-knappen eller trykk Ctrl + R (Windows/Linux) eller Cmd + R (Mac) for å oppdatere siden og begynne å spille inn nettverksaktiviteten.

4. Gjenskap problemet:

- Naviger til nettsiden der du opplever problemet og gjenskap det.

5. Lagre HAR-filen:

- Høyreklikk et sted i loggen over nettverksaktivitet og velg "Save All As HAR" for å lagre filen.

Microsoft Edge

1. Åpne Developer Tools:

- Høyreklikk på hvilket som helst element på siden og velg "Inspect" fra hurtigmenyen, eller trykk Ctrl + Skift + I (Windows/Linux) eller Cmd + Option + I (Mac) for å åpne Developer Tools.

2. Gå til Network-fanen:

- I Developer Tools, bytt til fanen "Network".

3. Start opptaket:

- Sørg for at boksen "Perserve log" er merket av.
- Klikk på "Start capturing"-knappen (en sirkelikon) for å begynne å spille inn nettverksaktiviteten.

4. Gjenskap problemet:

- Naviger til nettsiden der du opplever problemet og gjenskap det.

5. Lagre HAR-filen:

- Høyreklikk et sted i loggen over nettverksaktivitet og velg "Save as HAR with Content" for å lagre filen.

Safari:

1. Aktiver “Developer-menyn”:

- Gå til Safari > Innstillinger > Avansert og merk av i boksen ved siden av "Vis Utviklermenyen i menylinjen".

2. Åpne Developer Tools:

- Klikk på "Develop" i menylinjen, velg deretter "Show Web Inspector".

3. Gå til “Network”-fanen:

- I “Web inspector-fanen”, gå til fanen "Network".

4. Start opptaket:

- Sørg for at boksen "Preserve Log" er merket av.
- Last inn siden på nytt for å begynne å spille inn nettverksaktiviteten.

5. Gjenskap problemet:

- Naviger til nettsiden med problemet og gjenskap det.

6. Lagre HAR-filen:

- Høyreklikk et sted i loggen over nettverksaktivitet og velg "Export as HAR" for å lagre filen.