Automatisk påmelding ved fullføring av kurs - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Automatisk påmelding ved fullføring av kurs

Forfatterliste
  • Ester Andersson

• David Berg

"Auto-enrollment upon course completion" er en funksjon som lar systemet automatisk registrere en deltaker i et nytt kurs når en annen kurs er fullført.

1. Gå til kurset der du ønsker at deltakerne skal fullføre for å bli registrert i et annet kurs.

2. Under "Next course", klikk på "Add next course". Velg kurset som deltakerne skal registreres i.

3. Opprett en "Automated communication" i det neste kurset for å la systemet automatisk sende en velkomstmelding på e-post til alle registrerte deltakere (valgfritt).