Legge til og fjerne brukere - Kunnskapsbase / Administrasjon / Roller - Help Desk

Legge til og fjerne brukere

Forfatterliste
  • Ester Andersson

• David Berg

Brukere i Learnifier er alle brukere uavhengig av hvilken rolle de har. Med det sagt er både "Learners", administratorer og instruktører brukere. Når vi snakker om brukere, refererer vi mest sannsynlig til "Learners".

Legge til brukere

1. Gå til fanen "Users" og klikk på "Add users".

2. Oppgi brukerens detaljer og velg om de skal ha noen form for administrativ rolle.

3. Alt klart!

Fjerne brukere

1. Klikk på brukerne i brukerlisten.

2. Under "Participations" kan du se hvilken kurs deltakeren er invitert til. For å fjerne dem, må du først fjerne dem som deltakere fra disse kursene.

3. Klikk på "Delete".