Legg til eller fjern administratorer - Kunnskapsbase / Administrasjon / Roller - Help Desk

Legg til eller fjern administratorer

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Administratorer er brukere som har tilgang til å sette opp prosjekter, invitere/fjerne deltakere, opprette kurs og håndtere kommunikasjon, osv. Administratorer har full tilgang til all prosjektdata og detaljer innenfor klientportalen i Learnifier.

Legge til administratorer

Alternativ 1 (hvis administratøren ikke allerede er en bruker):

1. Gå til "Dashbord" i hovedmenyen.

2. Gå til "Invite an administrator" og klikk på "Invite administrator".

3. Oppgi brukerens informasjon og klikk på "Save user details".

4. Klikk på "Send email".

Alternativ 2 (hvis administratøren allerede er en bruker):

1. Gå til brukerprofilen.

2. Under "Roles", klikk på "Add role".

3. Velg "Administrator" og klikk på "Assign".

Fjerne administratorer:

1. Gå til fanen "Users".

2. Søk etter personen du vil fjerne som administrator og klikk på navnet deres.

3. Gå til fanen "Roles" og klikk på "Delete" til høyre for "Administrator".

4. Klikk på "OK" når et nytt vindu vises.