Støtter Learnifier tofaktorautentisering (2FA)? - Kunnskapsbase / Administrasjon / Funksjoner - Help Desk

Støtter Learnifier tofaktorautentisering (2FA)?

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Vi har svært fleksibel støtte for tofaktorautentisering (2FA). Det kan aktiveres for enkelte brukere, alle brukere, alle administratorer, bare for én organisasjon osv. Alle brukere med et telefonnummer vil motta en SMS når de prøver å logge inn. Hvis feltet er tomt, vil de i stedet motta en e-postmelding.

Hvis du er interessert i å aktivere 2FA, vennligst kontakt support@learnifier.com og oppgi hvem du ønsker å aktivere det for.