Vilka språk stödjer vi? - Kunskapsbas / API, SAML, integrationer och allmänna inställningar - Help Desk

Vilka språk stödjer vi?

Författarlista
  • Ester Andersson

• David Berg

Inlärningsportalen i Learnifier finns tillgänglig på 23 språk:

- Arabiska

- Kinesiska

- Tjeckiska

- Danska

- Holländska

- Engelska (tillgängligt i alla nationella varianter (USA, Australien, Indien, etc.)

- Estniska

- Finska

- Franska

- Tyska

- Ungerska

- Italienska

- Isländska

- Lettiska

- Litauiska

- Norska

- Polska

- Rumänska

- Ryska

- Slovakiska

- Spanska

- Svenska

- Ukrainska

Administratörsportalen i Learnifier är tillgänglig på engelska och svenska.

Observera: quiz- och survey-funktionen är tillgänglig på engelska eller svenska