Teamtailor - Kunnskapsbase / API, SAML, integrasjoner og generelle innstillinger - Help Desk

Teamtailor

Forfatterliste
  • Ester Andersson

Note
  • Hvordan aktivere Teamtailor-integrasjonen

• Hvordan bruke Teamtailor-integrasjonen

Hvordan aktivere Teamtailor-integrasjonen

1. Gå til "Innstillinger" og "API" i administratorgrensesnittet. Klikk på aktiver og kopier API-nøkkelen.

1. Gå til Teamtailor-markedsplassen og rull ned til Learnifier.

1. Klikk på aktiver og legg til API-nøkkelen.

1. Ferdigt!

Hvordan bruke Teamtailor-integrasjonen

1. Gå til en av dine “jobs” i Team Tailor og klikk på "Triggers".

1. Under "Interview", klikk på ➕ og velg "Enroll to course".

1. Velg deretter kurset du ønsker å melde den ansatte kandidaten på, og klikk deretter på "Add trigger".

1. For å sikre at invitasjonen til kurset er sendt, klikk på kandidatens profil etter å ha plassert dem i "Interview". Hvis alt har fungert, skal det stå "A trigger sent Course using Learnifier" i det øvre høyre hjørnet.