Å kopiere et prosjekt til en annen underportal - Kunnskapsbase / Administrasjon / Tips & Tricks - Help Desk

Å kopiere et prosjekt til en annen underportal

Forfatterliste
  • Ester Andersson

1. Gå til underportalen fra hvilken du ønsker å kopiere et prosjekt.

2. Gå til det prosjektet du ønsker å kopiere.

3. Klikk på pilen til høyre for "Copy"-knappen og klikk på "Copy to another client".

4. Hvis kurset har innhold fra det lokale Library, vil du bli bedt om å bekrefte at det også skal kopieres til den andre underportalen.

5. Velg hvilken underportal du vil kopiere malen til.

6. Alt er klart!